Fermentering af grøntsager - Workshop

October 25, 2017 at 19:00

Fermentering er et gammelt håndværk, som har fået nyt liv i de danske køkkener. Ordet ”fermentere” stammer fra latin og betyder at ”bringe til at gære”. En teknik til at forlænge holdbarheden og udvikle nye smagsindtryk af ikke mindst kål og grøntsager.

Simon Milwertz Philipsen fra Simons Kogeskole videregiver i workshoppen teori, teknikker og gode ideer til at få brugt en masse fermenteret grønt i hverdagen. Denne aften får du selv lov at fermentere grøntsager, hælde det på glas og tage det med dig hjem.

Prisen er incl. 1 sylteglas - medbring også gerne selv et par glas for en sikkerheds skyld.
 

Tickets

Tickettype Pris   Amount
Entré voksen DKK 125,-
+ fee DKK 6,25
Add to basket

Fermentering af grøntsager - Workshop

October 25, 2017 at 19:00

Fermentering er et gammelt håndværk, som har fået nyt liv i de danske køkkener. Ordet ”fermentere” stammer fra latin og betyder at ”bringe til at gære”. En teknik til at forlænge holdbarheden og udvikle nye smagsindtryk af ikke mindst kål og grøntsager.

Simon Milwertz Philipsen fra Simons Kogeskole videregiver i workshoppen teori, teknikker og gode ideer til at få brugt en masse fermenteret grønt i hverdagen. Denne aften får du selv lov at fermentere grøntsager, hælde det på glas og tage det med dig hjem.

Prisen er incl. 1 sylteglas - medbring også gerne selv et par glas for en sikkerheds skyld.
 

Odder Bibliotek
Mejerivej 14, 8300 Odder

Address

Google Map
Copyright © 2011 - 2017 YourTicket.dk. All rights reserved.