Hads Herred Rockfestival 2022

13. Maj 2022 kl. 14:00
Arrangør: Gylling Eventforening

Metal I Forsamlingshuset præsenterer:

HADS HERRED ROCKFESTIVAL 2022
- ti bands: Punk, hard rock, blues, thrash, powermetal, ska og old school heavy rock! Bands offentliggøres løbende i festivalens Facebook-begivenhed ...

Offentliggjorte bands videre:

 • SKAGARACK
 • FOREVER STILL
 • MANTICORA
 • GRUMPYNATORS
 • BLINDSTONE
 • KILLING
 • HEROES 2 NONE
 • FARLIGE TYPER
 • ARCHANGEL
 • DEATH TO SEATTLE

Se detaljerede band-beskrivelser sidst i teksten.

Efter at 2019-versionen af Hads Herred Rockfestival (HHRF) – den første nogensinde - gav mange store smil på læberne hos både gæster, bands og arrangører, har vi bestemt os for, at vi må gøre det igen. Vi prøvede så i 2020 og igen i 2021, men en lille virus, som de fleste nok har hørt om, kom i vejen.

Men denne gang er lykkens gang!

Datoen er den 13. maj 2022 – St. Bededag - hvor vi håber, at du alligevel har fri. Hvis ikke har du i hvert fald god tid til at smøre chefen – og måske skal vedkommende ganske enkelt slæbes med til festival?!

I 2022 vil konceptet i hovedtræk ligne den første udgave. Det vil sige ti fede bands, som spiller et væld af forskellige undergenrer af rock og metal (så der burde være noget for enhver smag), samt fokus på at alle har en god og hyggelig dag! 

Vi involverer også lokalsamfundet mest muligt – for eksempel ved, at vi lægger så mange indkøb som muligt i den lokale Dagli’ Brugs, som er så vigtig en ressource for byen.

BUSKØRSEL: 
Vi vil ligeledes igen have buskørsel fra Århus og Odder både ud og hjem. Der er et begrænset antal pladser - og du kan købe din billet lige her!

BETALING:
Vi vil kunne modtage kontanter men foretrækker MobilePay. Kontanter kan evt. hæves i Dagli' Brugsen Gylling inden lukketid kl. 19.

BILLETTER:
Billetterne til HHRF 2022 sælger vi ud fra følgende principper og priser:

Børn og unge:

 • Børn, 0-10 år: Gratis! (I følge med en betalende voksen)
 • Unge, 11-17 år i forsalg: 295,-
 • Unge, 11-17 år ved indgangen: 400,-

Voksne:

 • ”Tidligt ude” - forsalg: 295,- (indtil og med 31. december 2021)
 • Herefter i forsalg: 350,- (indtil og med 12. maj 2022)
 • Ved indgangen: 450,-
 • Veteran-rabat (for tidl. udsendte): 350 - 20 % = 280,- 
  Indtast koden "bzbia" og husk dit veterankort samt ID på dagen.

NB: Husk at medbringe ID, således at vi evt. kan verificere din alder.

Vi sælger IKKE alkohol til folk under 18, og unge under 18, der drikker alkohol på festivalpladsen eller optræder synligt berusede, risikerer at blive bortvist!

Desuden forbeholder vi os ret til at bortvise folk, der snyder med armbånd eller på anden måde overtræder ordensreglementet (ophænges på dagen).

FØLG MED:
Det bedste sted at følge med i den aktuelle udvikling i forhold til bookinger osv. er i festivalens begivenhed på Facebook (https://www.facebook.com/events/473231687153500). 

VIL DU HJÆLPE?
Hvis du skulle have lyst til at byde ind med en eller anden form for støtte i form af enten sponsorater, arbejdskraft eller noget helt tredje, så kontakt os endelig på hhrockfestival@gmail.com, Facebook/Messenger eller tag fat i Morten Skak Ottosen eller Søren Bøgh Nielsen direkte. 

Frivillige hjælpere får vi brug for en del af. Til gengæld for et vist antal timer (varierende i forhold til den opgave, man skal løse) giver vi adgang til festivalpladsen hele dagen samt et måltid mad. 

Bookingforespørgsler og henvendelser fra presse kan sendes til hhrockfestival@gmail.com eller til Metal I Forsamlingshuset via Facebook/Messenger.

Vi glæder os allerede til en rigtig fed dag og håber på jeres opbakning! 🙂

---

BANDS:

SKAGARACK
- spiller en af deres yderst sjældne live-koncerter på Sportspladsen i Gylling den 13. maj 2022.

Med hits som "I'm Alone", "Anytime, Anywhere" og "Hungry For A Game" i rygsækken var Skagarack et af de helt store bands på den danske heavyrock-scene i 1980'erne og start '90'erne. 

Albummet "Hungry For A Game" betegnes af flere som et af 80'ernes bedste inden for sin genre.

Og med singlerne "Heart and Soul" samt "Reclaim Your Life" fra 2021 beviser Skagarack, at evnerne til at skrive og spille heavyrock bestemt ikke er forsvundet med årene.

FIND, LYT OG LÆS MERE:

...

FOREVER STILL
- Vi er meget glade for at kunne præsentere Hard Rock i verdensklasse til Hads Herred Rockfestival, når Forever Still lægger vejen forbi.

FS har pladekontrakt hos det store, internationale selskab Nuclear Blast, men selvom bandet har spillet Europa tyndt sammen med blandt andre Lacuna Coil og Children Of Bodom, er det uhyre sjældent, at vi får chancen for at se dem live her i Jylland. Men det råder vi bod på til Hads Herred Rockfestival 2022 - Ti bands på Sportspladsen i Gylling!

Med Maja Shining i front fanger Forever Still publikum med både melodiske hardrock-numre og de mere hårdtslående numre, hvor den rene vokal er skiftet ud med growl.

Forever Stills seneste album – „Breathe in colours“ – udkom i marts 2019. Det beskæftiger sig tematisk med dystopiske fremtidsscenarier og er inspireret af kultklassikere som Blade Runner og Akira. Begge værker foregår i øvrigt også i 2019 ...

FIND, LYT OG LÆS MERE:

...

MANTICORA
- Vi har i Manticora, hvad nogle ville kalde et "crossover-band," fordi de blander forskellige genrer med indflydelse fra særligt thrash-metal og power-metal. 

Manticora blev dannet i 1997, har ni album i rygsækken og har spillet koncerter i det meste af verden. Og vi er super glade for at kunne præsentere dem (igen)!

Du kan høre meget mere om bandet i vores podcast - Hads Herred Rockcast - hvor vi havde en god og interessant snak med dem (www.hhrockcast.dk).

Få også en god prøve på bandets fantastiske evner ud i sangskrivning, melodier og musikvideoer i videoen til ”Eaten by the beasts” (2020). 

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

GRUMPYNATORS
-
 giver selv musikken prædikatet "Motorbilly-hardrock," og med svingende kontrabas og bragende guitarer er live-optrædenerne spækket med power.

De fire erfarne gutter med fortid i bl.a. Taggy Tones og Volbeat blander rock, metal og rockabilly til en serie af numre, man umuligt kan stå stille til!

Grumpynators har spillet Danmark tyndt og besøgte senest Gylling i oktober 2016 (sammen med Beneath The Silence og Impalers).

De har også haft adskillige optrædener i Tyskland, været indstillet til flere priser og optrådt på COPENHELL. I 2020 udgav de deres tredje album, Still Alive.

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

BLINDSTONE 
- bluesrock i verdensklasse

Blindstone er en vaskeægte, old-school power-trio, influeret af gamle kæmper som Jimi Hendrix, Cream, Robin Trower, Official Frank Marino, Deep Purple og Black Sabbath. 

Det fører til et musikalsk univers med de store riff i højsædet. Dér, hvor bluesrock og hård rock mødes med råstyrke og af og til med psykedelisk højt til loftet til følge. Musikken tager sig tid med god plads til improvisation og til udtryksfulde, ekvilibristiske guitarsoli af den gamle 70’er-skole.

Guitarist og sanger Martin Jepsen Andersen og bassist Jesper Vegeberg Bunk er et par rutinerede herrer, som har dannet musikalsk makkerpar i mere end 25 år. Sammen har de spillet alt lige fra dance til rap-metal. De har gennem årene krydset veje med prominente folk som George Clinton and Parliament Funkadelic, Billy Preston, Bobby Womack, Snoop Dogg og mange, mange flere.

Blindstone er dannet af Andersen og Bunk i 2002 med det fælles ønske om at spille den musik, de virkelig brænder for: den hårde, riffbaserede bluesrock. 

Siden 2015 har Sigurd Jøhnk-Jensen styret stikkerne bag tønderne. Han er en dygtig, ung trommeslager, som også er kendt fra metalbands som Caro og Iron Fire.

Blindstone har gennem det amerikanske pladeselskab Grooveyard Records udgivet ni album; det seneste, ”Deliverance At The Crossroads,” udkom i december 2019.

Udover i Danmark har bandet givet meget roste koncerter i Sverige, Tjekkiet, Slovakiet, Schweiz, Polen og England samt turneret i Spanien og Portugal to gange. 

Senest har Blindstone i 2020 fungeret som backing-band for blueslegenden Walter Trout ved en række vellykkede koncerter i Danmark.

Blindstone er et rutineret, erfarent og meget velspillende band, der altid leverer varen 100%. Tjek dem selv ud via linksene nedenfor.

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

KILLING
- thrash metal fra øverste hylde!

Ja, det er faktisk et af de absolut ypperste danske bands inden for genren, vi får til Hads Herred Rockfestival, nemlig selveste Killing! Deres debutalbum "Face the Madness" fra 2021 (udgivet på Mighty Music) er anset af mange som et af årets allerbedste metalalbums. Det er ikke uden grund!

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner med det fælles mål at skrive aggressiv og medrivende thrashmetal inspireret af deres egne helte indenfor genren: Exodus, Kreator, Metallica, Testament og andre. 

Gutterne har tidligere spillet til Metal I Forsamlingshuset og på utallige scener i det ganske danske land samt i Sverige og Polen. 

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

HEROES 2 NONE
- old school punkrock/Oi!/streetpunk fra Århus.

H2N skulle også have spillet hos os til de to foregående, aflyste koncerter. Og heldigvis har de også sagt ja til at komme igen ...

Aarhus Stiftstidende kaldte HEROES 2 NONE et allstar-band inden for deres genre, og det kan man vel også med rette gøre. Bandet blev dannet i slutningen af 2016 af fire veteraner fra det danske punk- og Oi!-miljø. Det har adskillige internationale koncerter bag sig, og debut pladen udkom for et par år siden på det tyske label ”Oi! The Nische Records”. Den høstede mange flotte anmeldelser i både Danmark og udlandet.

Aggressivt, minimalistisk og melodiøst er tre ord, der særdeles godt beskriver HEROES 2 NONE. Inspirationerne hentes i den britiske 70'er og 80'er punkrock og Oi!, samt i den nutidige europæiske streetpunk scene. Tilsæt hertil et skud rock'n'roll, lidt hardcore, et enkelt heavy-lick, og det hele blander sig til en lyd, som ikke høres fra noget andet band i Danmark!

Sidste år udkom albummet ”More Fat Villains 2 You All” som blandt andet indeholder en hyldest til AGF!

FIND, LYT og LÆS MERE:

---

FARLIGE TYPER (tidl. Farlige Typer I Modlys)
- det er hård rock og det er på dansk. Men det er også meget mere. Det er summen af alt det, vi alle er, og det vi hører, ser, oplever, fortrænger og elsker.

En stærk vokal med vedkommende, finurlige tekster fører os ind i et på én gang både fremmed og kendt univers, godt støttet af en bundsolid rytmesektion og krydret med guitarspil, der veksler mellem det meget agressive og det meget smukke. Der er plads til både fest og fordybelse, når de Farlige Typer dukker op.

Bandet, der tidligere hed Farlige Typer I Modlys, har tidligere spillet til Metal I Forsamlingshuset, hvor de varmede op for Red Warszawa. Og med over 100 års samlet erfaring fra scener i Danmark, Tyskland og England - i bands som Umlaut, Fast Gallows, Kings In Exile, Dear Evening, Bersærk og I’ll Be Damned - hungrer Farlige Typer efter også at vise, hvad de kan live. For de kan noget0. Så det gør de!

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

ARCHANGEL
- horror-punkrock. 

Skelettet for Archangels musikalske univers ligger forankret i horror-punkrock, men der er afstikkere til både doom, hardcore og sågår tung blues. Når de går på scene er det visuelle og stemningen mindst lige så vigtigt som selve musikken. 

Archangel startede i 2019 og har sidenhen (minus corona) haft fuld fart på med opvarmningstjans for bl.a. Livløs og Skullclub, samt flere udsolgte koncerter på egen hånd.

Bandet, som tæller flere tidligere medlemmer af Impalers, udgav EP’en ’Nosferatu’ i oktober 2021.”

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

DEATH TO SEATTLE
- punk/grunge.

Death to Seattle kan man nok godt betegne som lidt af nogle gøglere, efter at de sminkede sig og optog deres første musikvideoCirkuskroen i Århus tilbage i 2018. :) 

Death to Seattle spiller en blanding mellem rock, punk og grunge, og de leverer et underholdende show med masser af underspillet humor indlagt. 

Teksterne beskriver livet i den visionsløse del af middelklassen – hos os, der har alt og ingenting vil! Tilværelsen her er ikke præget af store politiske budskaber eller eksistentiel indsigt; det er sange om kedsomhed og banal livsførelse.

Denne lettere ”apatiske” livsanskuelse står dog i skærende kontrast til musikken, som er hidsig og energisk! Sangene er korte energiudbrud, hvor melodi møder kaos og aggressivitet. Til trods for bandets korte levetid (2016), har bandet allerede fået skabt sig et ry som en live-eksplosion af vildskab, vrede og smadrede instrumenter – alt sammen leveret med et glimt i øjet!

Vi har før haft besøg af DTS i Gylling Forsamlingshus (se video her) - og vi GLÆDER os til at se de tre herlige gutter igen!!

FIND, LYT OG LÆS MERE:

Billetter til Hads Herred Rockfestival 2022
13. Maj 2022

Billettype Pris   Antal  
Alm. billet DKK 350,-
+ gebyr DKK 15,50
Læg i kurv
Ungdomsbillet (11-17 Śr) DKK 295,-
+ gebyr DKK 14,50
Læg i kurv

Hads Herred Rockfestival 2022

13. Maj 2022 kl. 14:00
Arrangør: Gylling Eventforening

Metal I Forsamlingshuset præsenterer:

HADS HERRED ROCKFESTIVAL 2022
- ti bands: Punk, hard rock, blues, thrash, powermetal, ska og old school heavy rock! Bands offentliggøres løbende i festivalens Facebook-begivenhed ...

Offentliggjorte bands videre:

 • SKAGARACK
 • FOREVER STILL
 • MANTICORA
 • GRUMPYNATORS
 • BLINDSTONE
 • KILLING
 • HEROES 2 NONE
 • FARLIGE TYPER
 • ARCHANGEL
 • DEATH TO SEATTLE

Se detaljerede band-beskrivelser sidst i teksten.

Efter at 2019-versionen af Hads Herred Rockfestival (HHRF) – den første nogensinde - gav mange store smil på læberne hos både gæster, bands og arrangører, har vi bestemt os for, at vi må gøre det igen. Vi prøvede så i 2020 og igen i 2021, men en lille virus, som de fleste nok har hørt om, kom i vejen.

Men denne gang er lykkens gang!

Datoen er den 13. maj 2022 – St. Bededag - hvor vi håber, at du alligevel har fri. Hvis ikke har du i hvert fald god tid til at smøre chefen – og måske skal vedkommende ganske enkelt slæbes med til festival?!

I 2022 vil konceptet i hovedtræk ligne den første udgave. Det vil sige ti fede bands, som spiller et væld af forskellige undergenrer af rock og metal (så der burde være noget for enhver smag), samt fokus på at alle har en god og hyggelig dag! 

Vi involverer også lokalsamfundet mest muligt – for eksempel ved, at vi lægger så mange indkøb som muligt i den lokale Dagli’ Brugs, som er så vigtig en ressource for byen.

BUSKØRSEL: 
Vi vil ligeledes igen have buskørsel fra Århus og Odder både ud og hjem. Der er et begrænset antal pladser - og du kan købe din billet lige her!

BETALING:
Vi vil kunne modtage kontanter men foretrækker MobilePay. Kontanter kan evt. hæves i Dagli' Brugsen Gylling inden lukketid kl. 19.

BILLETTER:
Billetterne til HHRF 2022 sælger vi ud fra følgende principper og priser:

Børn og unge:

 • Børn, 0-10 år: Gratis! (I følge med en betalende voksen)
 • Unge, 11-17 år i forsalg: 295,-
 • Unge, 11-17 år ved indgangen: 400,-

Voksne:

 • ”Tidligt ude” - forsalg: 295,- (indtil og med 31. december 2021)
 • Herefter i forsalg: 350,- (indtil og med 12. maj 2022)
 • Ved indgangen: 450,-
 • Veteran-rabat (for tidl. udsendte): 350 - 20 % = 280,- 
  Indtast koden "bzbia" og husk dit veterankort samt ID på dagen.

NB: Husk at medbringe ID, således at vi evt. kan verificere din alder.

Vi sælger IKKE alkohol til folk under 18, og unge under 18, der drikker alkohol på festivalpladsen eller optræder synligt berusede, risikerer at blive bortvist!

Desuden forbeholder vi os ret til at bortvise folk, der snyder med armbånd eller på anden måde overtræder ordensreglementet (ophænges på dagen).

FØLG MED:
Det bedste sted at følge med i den aktuelle udvikling i forhold til bookinger osv. er i festivalens begivenhed på Facebook (https://www.facebook.com/events/473231687153500). 

VIL DU HJÆLPE?
Hvis du skulle have lyst til at byde ind med en eller anden form for støtte i form af enten sponsorater, arbejdskraft eller noget helt tredje, så kontakt os endelig på hhrockfestival@gmail.com, Facebook/Messenger eller tag fat i Morten Skak Ottosen eller Søren Bøgh Nielsen direkte. 

Frivillige hjælpere får vi brug for en del af. Til gengæld for et vist antal timer (varierende i forhold til den opgave, man skal løse) giver vi adgang til festivalpladsen hele dagen samt et måltid mad. 

Bookingforespørgsler og henvendelser fra presse kan sendes til hhrockfestival@gmail.com eller til Metal I Forsamlingshuset via Facebook/Messenger.

Vi glæder os allerede til en rigtig fed dag og håber på jeres opbakning! 🙂

---

BANDS:

SKAGARACK
- spiller en af deres yderst sjældne live-koncerter på Sportspladsen i Gylling den 13. maj 2022.

Med hits som "I'm Alone", "Anytime, Anywhere" og "Hungry For A Game" i rygsækken var Skagarack et af de helt store bands på den danske heavyrock-scene i 1980'erne og start '90'erne. 

Albummet "Hungry For A Game" betegnes af flere som et af 80'ernes bedste inden for sin genre.

Og med singlerne "Heart and Soul" samt "Reclaim Your Life" fra 2021 beviser Skagarack, at evnerne til at skrive og spille heavyrock bestemt ikke er forsvundet med årene.

FIND, LYT OG LÆS MERE:

...

FOREVER STILL
- Vi er meget glade for at kunne præsentere Hard Rock i verdensklasse til Hads Herred Rockfestival, når Forever Still lægger vejen forbi.

FS har pladekontrakt hos det store, internationale selskab Nuclear Blast, men selvom bandet har spillet Europa tyndt sammen med blandt andre Lacuna Coil og Children Of Bodom, er det uhyre sjældent, at vi får chancen for at se dem live her i Jylland. Men det råder vi bod på til Hads Herred Rockfestival 2022 - Ti bands på Sportspladsen i Gylling!

Med Maja Shining i front fanger Forever Still publikum med både melodiske hardrock-numre og de mere hårdtslående numre, hvor den rene vokal er skiftet ud med growl.

Forever Stills seneste album – „Breathe in colours“ – udkom i marts 2019. Det beskæftiger sig tematisk med dystopiske fremtidsscenarier og er inspireret af kultklassikere som Blade Runner og Akira. Begge værker foregår i øvrigt også i 2019 ...

FIND, LYT OG LÆS MERE:

...

MANTICORA
- Vi har i Manticora, hvad nogle ville kalde et "crossover-band," fordi de blander forskellige genrer med indflydelse fra særligt thrash-metal og power-metal. 

Manticora blev dannet i 1997, har ni album i rygsækken og har spillet koncerter i det meste af verden. Og vi er super glade for at kunne præsentere dem (igen)!

Du kan høre meget mere om bandet i vores podcast - Hads Herred Rockcast - hvor vi havde en god og interessant snak med dem (www.hhrockcast.dk).

Få også en god prøve på bandets fantastiske evner ud i sangskrivning, melodier og musikvideoer i videoen til ”Eaten by the beasts” (2020). 

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

GRUMPYNATORS
-
 giver selv musikken prædikatet "Motorbilly-hardrock," og med svingende kontrabas og bragende guitarer er live-optrædenerne spækket med power.

De fire erfarne gutter med fortid i bl.a. Taggy Tones og Volbeat blander rock, metal og rockabilly til en serie af numre, man umuligt kan stå stille til!

Grumpynators har spillet Danmark tyndt og besøgte senest Gylling i oktober 2016 (sammen med Beneath The Silence og Impalers).

De har også haft adskillige optrædener i Tyskland, været indstillet til flere priser og optrådt på COPENHELL. I 2020 udgav de deres tredje album, Still Alive.

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

BLINDSTONE 
- bluesrock i verdensklasse

Blindstone er en vaskeægte, old-school power-trio, influeret af gamle kæmper som Jimi Hendrix, Cream, Robin Trower, Official Frank Marino, Deep Purple og Black Sabbath. 

Det fører til et musikalsk univers med de store riff i højsædet. Dér, hvor bluesrock og hård rock mødes med råstyrke og af og til med psykedelisk højt til loftet til følge. Musikken tager sig tid med god plads til improvisation og til udtryksfulde, ekvilibristiske guitarsoli af den gamle 70’er-skole.

Guitarist og sanger Martin Jepsen Andersen og bassist Jesper Vegeberg Bunk er et par rutinerede herrer, som har dannet musikalsk makkerpar i mere end 25 år. Sammen har de spillet alt lige fra dance til rap-metal. De har gennem årene krydset veje med prominente folk som George Clinton and Parliament Funkadelic, Billy Preston, Bobby Womack, Snoop Dogg og mange, mange flere.

Blindstone er dannet af Andersen og Bunk i 2002 med det fælles ønske om at spille den musik, de virkelig brænder for: den hårde, riffbaserede bluesrock. 

Siden 2015 har Sigurd Jøhnk-Jensen styret stikkerne bag tønderne. Han er en dygtig, ung trommeslager, som også er kendt fra metalbands som Caro og Iron Fire.

Blindstone har gennem det amerikanske pladeselskab Grooveyard Records udgivet ni album; det seneste, ”Deliverance At The Crossroads,” udkom i december 2019.

Udover i Danmark har bandet givet meget roste koncerter i Sverige, Tjekkiet, Slovakiet, Schweiz, Polen og England samt turneret i Spanien og Portugal to gange. 

Senest har Blindstone i 2020 fungeret som backing-band for blueslegenden Walter Trout ved en række vellykkede koncerter i Danmark.

Blindstone er et rutineret, erfarent og meget velspillende band, der altid leverer varen 100%. Tjek dem selv ud via linksene nedenfor.

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

KILLING
- thrash metal fra øverste hylde!

Ja, det er faktisk et af de absolut ypperste danske bands inden for genren, vi får til Hads Herred Rockfestival, nemlig selveste Killing! Deres debutalbum "Face the Madness" fra 2021 (udgivet på Mighty Music) er anset af mange som et af årets allerbedste metalalbums. Det er ikke uden grund!

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner med det fælles mål at skrive aggressiv og medrivende thrashmetal inspireret af deres egne helte indenfor genren: Exodus, Kreator, Metallica, Testament og andre. 

Gutterne har tidligere spillet til Metal I Forsamlingshuset og på utallige scener i det ganske danske land samt i Sverige og Polen. 

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

HEROES 2 NONE
- old school punkrock/Oi!/streetpunk fra Århus.

H2N skulle også have spillet hos os til de to foregående, aflyste koncerter. Og heldigvis har de også sagt ja til at komme igen ...

Aarhus Stiftstidende kaldte HEROES 2 NONE et allstar-band inden for deres genre, og det kan man vel også med rette gøre. Bandet blev dannet i slutningen af 2016 af fire veteraner fra det danske punk- og Oi!-miljø. Det har adskillige internationale koncerter bag sig, og debut pladen udkom for et par år siden på det tyske label ”Oi! The Nische Records”. Den høstede mange flotte anmeldelser i både Danmark og udlandet.

Aggressivt, minimalistisk og melodiøst er tre ord, der særdeles godt beskriver HEROES 2 NONE. Inspirationerne hentes i den britiske 70'er og 80'er punkrock og Oi!, samt i den nutidige europæiske streetpunk scene. Tilsæt hertil et skud rock'n'roll, lidt hardcore, et enkelt heavy-lick, og det hele blander sig til en lyd, som ikke høres fra noget andet band i Danmark!

Sidste år udkom albummet ”More Fat Villains 2 You All” som blandt andet indeholder en hyldest til AGF!

FIND, LYT og LÆS MERE:

---

FARLIGE TYPER (tidl. Farlige Typer I Modlys)
- det er hård rock og det er på dansk. Men det er også meget mere. Det er summen af alt det, vi alle er, og det vi hører, ser, oplever, fortrænger og elsker.

En stærk vokal med vedkommende, finurlige tekster fører os ind i et på én gang både fremmed og kendt univers, godt støttet af en bundsolid rytmesektion og krydret med guitarspil, der veksler mellem det meget agressive og det meget smukke. Der er plads til både fest og fordybelse, når de Farlige Typer dukker op.

Bandet, der tidligere hed Farlige Typer I Modlys, har tidligere spillet til Metal I Forsamlingshuset, hvor de varmede op for Red Warszawa. Og med over 100 års samlet erfaring fra scener i Danmark, Tyskland og England - i bands som Umlaut, Fast Gallows, Kings In Exile, Dear Evening, Bersærk og I’ll Be Damned - hungrer Farlige Typer efter også at vise, hvad de kan live. For de kan noget0. Så det gør de!

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

ARCHANGEL
- horror-punkrock. 

Skelettet for Archangels musikalske univers ligger forankret i horror-punkrock, men der er afstikkere til både doom, hardcore og sågår tung blues. Når de går på scene er det visuelle og stemningen mindst lige så vigtigt som selve musikken. 

Archangel startede i 2019 og har sidenhen (minus corona) haft fuld fart på med opvarmningstjans for bl.a. Livløs og Skullclub, samt flere udsolgte koncerter på egen hånd.

Bandet, som tæller flere tidligere medlemmer af Impalers, udgav EP’en ’Nosferatu’ i oktober 2021.”

FIND, LYT OG LÆS MERE:

---

DEATH TO SEATTLE
- punk/grunge.

Death to Seattle kan man nok godt betegne som lidt af nogle gøglere, efter at de sminkede sig og optog deres første musikvideoCirkuskroen i Århus tilbage i 2018. :) 

Death to Seattle spiller en blanding mellem rock, punk og grunge, og de leverer et underholdende show med masser af underspillet humor indlagt. 

Teksterne beskriver livet i den visionsløse del af middelklassen – hos os, der har alt og ingenting vil! Tilværelsen her er ikke præget af store politiske budskaber eller eksistentiel indsigt; det er sange om kedsomhed og banal livsførelse.

Denne lettere ”apatiske” livsanskuelse står dog i skærende kontrast til musikken, som er hidsig og energisk! Sangene er korte energiudbrud, hvor melodi møder kaos og aggressivitet. Til trods for bandets korte levetid (2016), har bandet allerede fået skabt sig et ry som en live-eksplosion af vildskab, vrede og smadrede instrumenter – alt sammen leveret med et glimt i øjet!

Vi har før haft besøg af DTS i Gylling Forsamlingshus (se video her) - og vi GLÆDER os til at se de tre herlige gutter igen!!

FIND, LYT OG LÆS MERE:

Sportspladsen, Gylling
Gylling Skolegade, 8300 Odder

Adresse

Google Map
Copyright © 2011 - 2022 YourTicket.dk. All rights reserved.
Kontakt arrangør
-

Kontakt arrangør


Beskeden er sendt!
Navn (Valgfrit)

E-mailadresse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?